du lär dig håkan

läser med veckolång tandagnisslan om hur svenskarna kräver stackars håkan juholts avgång efter att han visserligen gjort rätt för sig men tydligen ändå begått ett misstag! http://www.aftonbladet.se/nyheter/juholtskris/article13769445.ab
helt svenskt utan att ta ställning på färgskalan tänker jag meddela att hade jesus bott i örkelljunga eller annan liten svensk skithåla idag hade han hållt med mig och sagt att vi kan lägga ner jakten på perfekta politikter ögonaböj för vi kommer ändå alltid hitta ett litet dammkorn som fäller stackarna ändå. om vi slutade med det och såg till personen bakom mustaschen kanske vi hade sett att håkan var en perfekt människa som han är, med eller utan förstorade historier om skattefusk eller tobleronekatastrofer. tänk på det istället när det stormar därute håkan. tänk på att nästa gång du vill göra världen bättre, glöm inte bort att den är benhård och ute efter allt som rör sig. jesus däremot, klappar i händerna typ varje gång du bara andas.




världen, benhård, ute efter dig -vs- andas, jesus, applåd


tough call, I know.

KRAM TILL HÅKAN
syster signe




Kommentarer:



Postat av: Caroline

"Den som är fri från synd, kasta första stenen" borde de ha tänkt på innan de, syndarna, kastar stenar på Hå-hå-hp-håkan!

2011-10-20 @ 08:53:13



~



Kommentera

syster signes :

du lär dig håkan






Jag heter
Kom ihåg mig till en annan gång?
Mail

Blogg-URL

Kommentar









  • Tillbaka till förstasidan, tack





  • ~