kristna bajsar också

jag får magkatarr, migrän och hål i tänderna. gråter, snorar ner mig själv och andra. jag kan vara en riktig ögontjänare. tycka synd om mig själv. önska att precis allt vore annorlunda. jag är självisk. får panik, jag kan bli arg och avundsjuk. sårar, ångrar och sviker. en alldaglig människa. kantstött och urgröpt, omformad och lappad. mörka hemligheter, hemska minnen, fula drömmar.
 
jag gick förr med villfarelsen att en god kristen förebild är stark och tålig, stabil och robust. en som kan ta lite skit, och inte vacklar i vinden. så. för att ta det säkra före det osäkra berättade jag ungefär ingenting negativt om mig själv alls. nu undrar jag om det inte är just så vi kristna fått vårt dåliga rykte: att vi försöker vara så krampaktigt starka och stabila att det bara blir glättigt, pretentiöst och falskt. och där går vi och tror att folk ska se på oss att vi har något mer, när det där Mer drunknar i ett lager drypande tjock och vidrig sirap.
 
jag blir så trött
på hela skiten ibland
syster signe
 

Kommentarer:Postat av: Ida. R

Jättebra sagt Signe! Har faktiskt prinscreenat detta inlägg och lagt upp det på min blogg (har länkat dig självklar också). Men kan du länka mig inlägget där du pratar om egen vilja? Du jämförda dina egna barn med att vi är Guds barn osv... Har letat runt i din blogg men hittar inte det inlägget :(

Svar: hej! jag tror att det är detta inlägg du menar, http://systersigne.blogg.se/2012/march/foraldraskapets-adla-konst.html
stor kram!
systersigne.blogg.se

2012-08-02 @ 02:28:20
URL: http://loppaaannn.blogg.se/
Postat av: Ida. R

eller ja, inlägget kommer upp på min blogg senare idag...

2012-08-02 @ 02:28:58
URL: http://loppaaannn.blogg.se/
Postat av: Ida Rubensson

SV; Japp, det var det. Tack så mycket!

2012-08-02 @ 16:32:47
URL: http://idarubensson.blogg.se/
Postat av: Mirjam

Så rätt! Vi borde verkligen försöka vara lite mer down to earth. För de gånger du skrivit om dina egna brister har jag bara känt lättnad. Att du som verkar så vis och fullkomlig också kan göra skit. fint.

2012-08-02 @ 20:34:59
URL: http://kortochgott.devote.se
Postat av: Ellen

Håller med dej :)

2012-08-08 @ 14:45:05
URL: http://bibelaventyr.blogspot.se/~Kommentera

syster signes :

kristna bajsar också


Jag heter
Kom ihåg mig till en annan gång?
Mail

Blogg-URL

Kommentar

  • Tillbaka till förstasidan, tack

  • ~