back to nature

människan är så sjukt bra när det gäller att återskapa minnen. vi har lärt oss att spela in ljud på fil, återskapa rörlig bild på film, vi kan minnas till och med återse ögonblick genom att spara dem som pixlar. allting håller för att återupplevas.
 
med gud är det fattigare. skröpligt renta. nuförtiden när vi upplever gud sådär så det verkligen brinner i hela kroppen, kan det ändå ta två minuter för minnet av det att vara borta. du vet att det hände, eller, du tror iallafall att det hände... alltså, du tror kanske inte riktigt att det var GUD just men... kanske du inbillade dig alltihop.
 
innan film, ljudfiler, externa hårddiskar och minnesstickor bevarades minnen i hjärta och hjärna. vi litade på kroppens minne av gud. år 2012 behövs återupplevelse, bevis och oförfalskad fakta i pdf-format för att veta om en upplevelse av gud är sann.
 
men han litar på din förmåga att uppleva, eftersom han skapade den. så var säker på att det du känt av gud är sant oavsett upprepning. vårda minnena. spara dem långt långt inne där ingen kommer åt. ditt och guds ögonblick ska varken photoshoppas, instagrammas, ändras i format. eller raderas.
 
peace out
peace within
 
syster signe
 
 

Kommentarer:Postat av: Linda

Det du skriver är så sant och bra! Frid till dig och dina bestyr :) ses snart! kram

2012-11-03 @ 15:32:25
URL: http://lindakristine.blogspot.se/
Postat av: Anna

Så sant! Älskar din blogg, så inspirerande, jag är nyfiken på vart du bor någonstans? :D

Svar: tusen tack för det, jag bor i stockholmstrakten nästan! kram!
systersigne.blogg.se

2012-11-04 @ 23:04:16~Kommentera

syster signes :

back to nature


Jag heter
Kom ihåg mig till en annan gång?
Mail

Blogg-URL

Kommentar

  • Tillbaka till förstasidan, tack

  • ~